5 عنصر ضروری برای چگونگی جذب مشتری به خرید

شرایط اقتصادی جامعه ما سالهاست دستخوش تغییرات بسیار زیادی است. از تحریم گرفته تا مشکلات دلار، شرایط اقتصادی به قدری سنگین و سخت است که همه سازمانها و برندها در قیمت گذاری باید همه جوانب را در نظر داشته باشند. زمانی که شرایط اقتصادی جامعه هدف، مناسب نباشد یا اینکه رقابت بسیار شدید باشد ویا خواسته‌های مشتری در حال تغییر باشد، هدف سازمان یا برند، باید بیشتر رویکردی برمبنای بقا باشد.

۲۰ تاکتیک برای افزایش تمایل مشتری به خرید و افزایش فروش

باتوجه به توضیحات فوق، لحظه‌ای که سازمان یا برند در قیمت‌گذاری اشتباه کند، لحظه‌ای است که سود، یا اعتبار کسب‌وکارتاش را نابود کرده است.

به عنوان نمونه اگر در زمینه محصولات آرایشی فعالیت می کنید نباید مسابقه ای با موضوع بهترین خوانند برگزار کنید!

طراحی یک سایت اختصاصی که اطلاعات دقیق و تصاویر جذابی از محصولات و کسب و کار شما در اختیار کاربرانتان قرار می‌دهد می‌تواند یک منبع عالی برای جذب مشتریان جدید و تبدیل آن‌ها به خریداران وفادار باشد. حتی اگر بودجه کافی برای طراحی سایت اختصاصی ندارید می‌توانید از ابزارها و قالب‌های آماده‌ای که توسط وردپرس ارائه شده است استفاده کنید تا امکانات پایه‌ای را در اختیار داشته باشید.

تنها راهی که میتوان مشتری را به سمت تصمیم گرفتن سوق داد این است که او حس کند، تصمیم را خودش گرفته است. زدن این استارت، به هیچ عنوان ساده نیست. باید فرصتی عالی در اختیار مشتری قرار داشته باشد تا تصمیم به عمل بگیرد. مطابق اصل عمل و عکس والعمل، باید نیروی از ارزش به مشتری وارد شد تا او همان نیرو را در خلاف جهت بصورت تصمیم گیری بروز دهد.

در کشورما شرایط بازار همواره در حال تغییر است. بنابراین بسیاری از سازمانها قیمتهای خود را براساس شرایط بازار تعیین می‌کنند. قیمت‌گذاری بر اساس شرایط بازار، به همین نام است.

با این وجود باید در نظر داشت آنچه عامل اصلی در جذب مشتری و فروش بیشتر است چیزی نیست جز کیفیت محصولات یا خدمات شما.

پس به سراغ معرفی مزیت‌هایی بروید که شما را از رقبا متفاوت می‌کند.

بیشتر مردم در لحظه می‌توانند روی دو یا سه مورد تمرکز کنند. لیست بلندبالایی از امکانات و مزایا می‌تواند برای آنها گیج کننده باشد.

عموما ساده‌ترین و مرسوم‌ترین روش‌های قیمت گذاری محصول، تعیین قیمت بر اساس هزینه تمام شده است. اضافه بر قیمت تمام شده یک کالا، درصدی است ثابت که به سایت منبع قیمت تمام شده آن کالا اضافه می‌شود. به عنوان مثال، شرکت های ساختمانی هنگام ارائه پیشنهادات خود، هزینه تمام شده طرح را محاسبه می‌کنند و در آخر درصدی به عنوان سود برای خود در نظر می‌گیرند.

باید به مشتری این چنین بگویید که شاید محصولتان از ترکیب با سیستم های دیگری که می توانند کمی سریع تر همگام سازی کنند، پشتیبانی کند.

درباره ما تماس با ما چند آموزش کلیدی بازاریابی اینترنتی

خطای اثر طعمه یا اثر فریب‌گر دربازاریابی نوعی تاثیر مخاطب از نحوه ارائه محصول است که مطابق آین اثر، محتوی یا محصول به گونه ای هدایت شده عرضه میشود به گونه ای که مخاطب احساس میکند که ارزش بیشتری دریافت کرده و خود او تصمیم گیرنده این انتخاب بوده و از انتخاب خود احساس رضایت و برد خواهد کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *